Boys dont cry.


image158Nu har det varit lite dåligt med updateringar på bloggen igen! Men det kommer helt klart att ändras.
Veckans NEWS är väl att jag ska börja jobba med hiller och kommer att vara hiller å Andre´s slyna de närmaste 4 veckorna eller något. JIPPIE. Hoppas också på att jag får chansen att spela i Brunkagänget (som HC wättern skrev) Diö hockey. Men vem vet man kanske inte räcker till för A-lags hockey i div 3. Utöver allt jätte roliga som händer i mitt liv så har vi lite updateringar om våra homies. Fistarn har börjat använda MSN igen och det går just nu jävligt bra på honom på 3 i linköping... Bloggens fråga till Fistarn är "Har du börjat visa stubben för kunderna eller?"Mohahaha Han har vunnit massa tävlingar och är trött på att ligga hemma och spela fickpingis på soffan. Han är inte heller så glad över att ingen av hans homies har varit uppe i linköping och hälsat på. Fan va illa! Så det får väl bli en vända uppom dit nångång i framtiden!. Men nu skiter vi i fidde ett tag för nu är det dax för botcha. Botcha och högran har blivit väldigt bra vänner den senaste tiden. Dax att skaffa nytt tycker han. Han vill inte bli som mazetti, sitta och enbart surfa porr och andra erotiska saker eller kanske sitta ner på knä och dra en handtralla när han är riktigt kåt. SÅ långt har det inte gått än! Men vem vet det kanske är dax snart?
Vi här hemma tycker också att vi ser för lite av Patski Sleden. Men han kanske tycker att han ser för lite av oss i stocktown. Får väl bli en resa till den otroligt PIMPIGA Patsky Sleden.

Vill tyvärr inte skriva något om Jim "Pudel Rocker" Persson (Gert Gert pizza Gert) för den jäveln har ju inget internet eller dator i sitt nya crib! Så vi sparar helt enkelt på honom.

Läste föresten på Juan Juan och Robin KMARTs blogg att de blev varmt välkommnade i Thailand av några fjällor. Precis som vi predictade. Finns det något ställe där Juan Juan kommer till där det inte står fjällor på led? För övrigt läste vi om at de hade provat på FootMassage With Happy Ending undra vad det kan vara? Kanske kittlar en lite nätt under foten.

The killer shot his whife six times in a week and there was blood all over the place and the brain fragments decorated the walls. Snipp snapp slut and the fairy tale was slut

Kommentarer
Postat av: omg

du e störd figge!!

2007-11-15 @ 16:00:40
Postat av: n

du är underbar figge!!

2007-11-15 @ 16:21:17
Postat av: Hiller

Du är så jävla snygg hiller!

2007-11-15 @ 21:18:42
URL: http://boysnightout.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0