Valborg at Pildammsparken!

image97

Inte för att bilden har med valborg att göra eller att jag och jögel ska möjsa imorn men tycker jögel ser så laddad och skön ut och det är så man vill det ska bli imorn. Glatt och bra ös!. Imorn är det Pildammsparken som gäller där Svenska Akademin spelar och det händer lite annat gött också! Vi blir ett jävla gäng som ska dit och grilla och picknicka och det kommer helt klart slinka ner ett gäng kalla pilleknarkare(öl). Hoppas bara inte vädret förstör det hela står ju på smhi.se att det inte ska vara så nice väder. Om någon homie är sugen på att komma ner och möjsa lite så är det bara att ringa så styr vi upp det! // Figge

Inaktivitet ..

image96

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att inläggen inte har duggat tätt dom sista dagarna, men det har sin förklaring. Som ni säkert har märkt så har det blivit ett oerhört stort intresse för vår blogg. Det har gått så långt så att en av dom stora kvällstidningarna har ni hört av sig till oss och vill att vi ska börja blogga under deras namn. Vilken tidning det är kan vi tyvärr inte gå ut med för tillfället, men så fort alla papper är påskrivna så får ni reda på det! Vi ska försöka att knåpa ihop några inlägg under helgen så ni trogna läsare har något att göra! Det var allt jag hade att säga för tillfället.
KROSSA AIK!

// BoysNightOut genom Hiller

Fredrik "Fistarn" Nilsson


image95

Denna man är fan inte redigt vettig i huvudet, när alla andra hoppar in i varandra och armbågar och tacklar i moshpitten så kommer fistarn hoppandes som en jävla säl och bröstar ner folk! Respektah!
Förra sommaren var mitt och fiddes tillhåll bodarpasjön där vi solade och solade och solade och solade och fiskade lite. Vi uppfann den berömda skitsnackarrundan. Alla andra försöker med skitsnackarrundan men de lyckas alltså inte.. Vi har den där speciella vändningen vid Lönsboda skatepark!.. För övrigt så saknar man fredrik för han är hemma för tok för lite! Linköpings skiten har slukat upp honom och klätt honom i spettsiga skor och bakåtslick. Medans vi andra gör feta trick sliskar fidde upp feta backslicks.. Thank you for the venom.. Fan fisterrrr du är bara rolig i verkligheten det blir så mycket sämre när man skriver ner det! // Figge

Dom små liven ska lära sig i tid ...

image94

Himmelsblå sen dagen han kom till världen!
Haklappen syns inte så bra men det bör väl tilläggas att det är en MFF-haklapp! :)

// Hiller

Lite smått och gott ifrån åren som gått!


image93

Kollade nyss igenom lite bilder man har samlat på sig ifrån diverse fester och andra tillställningar.
När man tittar på sånna här bilder så kommer alla sjuka och roliga minnen tillbaka. Kolla bara hiller på översta bilden fy fan vilken donna han hade blivit. Man ser ju där nere också att johan försöker sig på båssä också. Bröderna Månsson är för jävla sköna också har aldrig haft tråkigt på fest med de grabbarna!. Fulaste bilden av alla stod nog ändå juan juan,spluu och båssä för. very nice... NAAAAT :D Kommer komma upp fler färska festbilder och annat nu i framtiden. Enjoy!Den 28:e april ....

image77

Det datumet börjar närma sig, vi har tidigare sagt att vi ska på Idol då, men nu verkar det som att min vapendragare Figge har fått kalla fötter. Hjälp mig att få med honom, skriv en kommentar och jaga på honom lite. Skriv även förslag på någon gammal slagdänga man kan sjunga, helst Roxette! En sak har vi iaf bestämt, vi ska åka lite bräda nere i Malmö, alltid något :| Senare på dagen, närmare bestämt 16 00, drar MFF - AJK igång, då kommer åtminstone jag befinna mig vid Malmö Stadions gröna matta och sjunga mig hes. Hade varit trevligt med lite sälskap, någon som är sugen? Ring mig, 10234! :) Hade tänkt att jag skulle åka ner till Malmö redan på fredeg, men det sket sig, kom på att det är en jävligt bra match ute i Wisseltofta klockan 18:30 mellan WIF - Mala, åk och kolla på den! Sommaren börjar närma sig och även den The Wayne Tour vilket betyder att vi snart måste samla ihoppa pågarna och planera litta! Känner på mig att den resan kommer bli storslagen, tänkt er, vi sitter samlade runt lägerelden, Jim "Pudelrocker" Persson med guran i näven och sen sjunger vi alla "Deeet fiiiinnns inga sooooldater mer, deeeet fiiinns ingaa geväääär". Oslagbart! Jaja, hejdå.

// Hiller

lite skön skate och annat..

Lite skön skate & annat helt enkelt!

Vad är upp hempojke?!

image76

Jadå ikväll är det grillkväll med mina hempojkar!. Ska bli jävligt roligt att knäcka några kalla pilleknarkare och äta en liten köödabit som Jim "Pudel JP" Persson hade sagt. Men vi har haft lite problem med att hitta den rätta spacen till grillkvällen då både mina och corres föräldrar renoverar nedanvåningen så då kom vi på den geniala planen att vi grillar här hemma på hjortronvägen och sen drar vi till Jakob och Fridas helt underbart fina lägenhet. Egentligen vill jag inte skriva något positivt om deras lägis då den är snuskigt billig och snuskigt fin. Some people are luckier then other. Annat som har hänt idag är att jag och netty har hjälpt den mycket laglöse Nicz med diverese topsecret prylar.Holla Back Guuurl!. Föresten det har kommit två nya alkisar till Osby! Great Success!

F i g g e s   W e c k a n s   S w i z z l e !

Veckans Wanker
: Marty Cloimen.
Vissa har hemligheter.

Veckans Skater
: Johan "Kickflip Hiller" Nilsson
Som i det tidigare inlägg har Hiller börjat skejta igen och han erövrar de ena tricket efter det andra.

Veckans Skada: Johan "Don Juan Juan" Blohme
Denna veckan skar inte EMO sig i handleden utan trampade fel på fotbollsträningen. I feel you dawg!

Veckans Babes: Mami Mari & Netty Nett!
För dom är så jävla roligt sköna och underbara.

Veckans Händelse: Cykel-JESUS På K-Marknad!
Han köpte ett PÅSKÄGG och frågade om man fick bra stånd om man åt av ägget och kollade på hans fjällas nya mjukisbrallor!

Represent!
Dagen alla har väntat på ...

Då var det dags, seriepremiär i Division 7 nordvästra skåne A. Vi i Wisseltofta tar och beger oss till metropolen Västra Torup! Hört lite rykte om att det kommer bli runt 10 000 på läktarna! Ja ja, tillbaka till verkligheten, <3 Johpomek!

// Hiller

Hela boysnightout ute på skate tour!

Som sagt fixade Figge en skateboard till mig idag. Så idag gjorde jag comeback på brädan efter ca 8 års uppehåll! Efter lite feta tips från coachen figge så gick det fan i mig över förväntan! Den starka blåsten och snön som föll gjorde att vi inte kunde vara ute längre. Så vi gick bort till pappa Åkes garage och sopade golvet och sen var det bara full rulle igen! Svetten lackade av mig och jag trodde jag skulle avlida! Nu bär det av in i duschen! Sen får vi passa på att skicka ett grattis till Figge som idag fick sommarjobb på IKEA, great! Han hälsar också att något fett inlägg från hans sida kommer upp under morgondagen!

   


// Hiller
Veckans lista!

image71

Veckans tabbe:
Glömt att ta med batteri till mp3-spelaren hela veckan och tvingats lyssna på radio.

Veckans sämsta radiokanal: RIX FM! Det är då fan i mig sjukt, den här låten "cara mia" med den där Måns spelar dom ta mig fan 24/7! Igår räknade jag det till 6 gånger, sjätte gången bytte jag kanal till ....

Veckans näst sämsta radiokanal: P3! Jag bytte till P3 efter Rix, klart som fan dom spelar den låtjäveln där med. Jävla popfjollmusik!

Veckans bästa radiokanal: P4 radio Kristianstad! Den kanalen kan man alltid lita på. Bytte från P3 till P4 och där spelade dom en riktigt grym låt, Östen med resten - Hon kommer med solsken till mig (tror iaf att den heter så). Då blev man genast på hugget igen och överlevde arbetsdagen. TACK P4!

Veckans händelse: Måste varit när jag skrek på gatuhånglarna i Malmö i måndags, kan inte släppa deras ansiktsutryck. För er som inte vet vad som hände ber jag er scrolla ner till figges inlägg från i måndags!

Veckans hjälte: FIGGE! Äntligen har jag fått mig en skejtarbräda och det har jag figge att tacka för! Du är en ängel tjockis!

Veckans mest illaluktande kille: HILLER! Så nu går jag och duschar, tack för mig!

// Hiller

Han vet lite mer än alla andra? Han kan alla inställningarna på dvdn? VEM ÄR HAN?

image70

Det var ett tag sen vi gjorde en presentation om någon av våra polare så nu är det dax igen och på tur står Patrik "Botcha" Boström. Han är en den stora hjärnan ibland alla masterminds som kom på utrycket FS(fittskräck). Back in the days var denne mans favorit ord "Jag vet". Nu läser han mest på internet.  Ja, han har varit på Cypern och där slog han glaset i bordet!. Botcha är en jävligt skön typ som alltid har något roligt att komma med. Han spottar deffinitivt inte i glaset och är en jävel på att dra rövare.
Det finns ingen som trillat baklänges lika många gånger som botcha har gjort i ett viktigt en mot en läge i hockey(Han var back inte anfallare). Om ni vill se honom spela fotboll så kommer han nog finnas med i Jägerborgs fotbolls lag inom snar framtid!. Hallelulja! // Figge


Back in the days ...

image69

Gick igenom lite gamla saker från jag var liten, hittade en intressant "diktbok" som jag gjorde när jag var liten, tänkte publicera dom feta dikterna här.

På framsidan är det ritat en gubbe med ett gevär också står det "Diktbok av Johan"
Dikt nummer ett:

Fotboll

Fotboll är roligt för att man får nya vänner och man spelar i lag. Man kan göra mål. Man kan göra hattrick. Fotboll ... kan man alltid spela.

Som ni märker är det ganska starkt material så jag ber känsliga läsare att gå in på lunarstorm istället, nästa är ännu kraftfullare.

Dikt nummer två:

Mitt enda rop

Stäng vapenbutikerna. Ni ber mig att tala till er barn men jag ska tala till er vuxna. Jag vill att det ska vara fred i tex. jugoslavien. Jag ber dig Gud gör något. Jag längtar tills du gör det. Snälla jag ber dig att göra något direkt.

Starkt material var det ja!

Dikt nummer tre:

Snart är det vår!

Snart är det vår då kommer bina, humlor och fågelkvitter. Man kan gå ner till stranden. Man kan gå ut och leka.

Dikt nummer fyra:

Lögndikt!

På vintern växer det plommon i äppelträden. På vintern växer det äpple i päronträden.

Det var alla mina dikter! Ni kan numera kalla mig Poet-Hiller, tycker jag är ganska rättvist!

// Hiller

En gammal favorit ..

image68

En del har läst detta brev andra inte. Det är ett brev som jag fick från en polska som jag träffade nere i Italien för ett gäng år sedan, ENJOY!

Hi Johan!!
On beginning my letter I want you agreeably and covdially greet. Johan why not come over say good - bye to me after all you want so as your girll - friends well her remain on disco. Very but very miss you. Johan come to me in august or september but yes on 100 perecentage because my parents say that you can come to me. Only give me month and day. I dont know if you me still remember because i  cant forget you. If cou certainly dont have there girlfriend. I cant sleep becouse i love you darling. I cry becouse i miss you. Lack my your kisses darling. I dislike so as this feeling finished becouse depend me on you.
PLEASE ANSWER ME FAST.
I LOVE YOU NOW & FOREVER!!!
YOUR ALWAYS LOVED GOSIA.

Buy me teddy bear
Me too buy teddy bear for you.

Give it photograph ago fellow what is onto photograph
Very me onto depend.

SNIPP SNAPP SLUT!
Om någon förstår det här mer än vad jag så är ni välkomna att försöka översätta, har spenderat ett par år nu till att försöka. Inte dåligt att hon älskade mig heller, vi pratade lite en kväll, inget mer! :)

// hiller

Fat boys float better then thin thugs...

image67

Då har vi än en gång varit och kollat på MFF.. Men idag var det en liten ändring på laguppställningen ut med botcha å mazetti in med mig Johan "don juan juan EMO" Blohme , Sebbe "Registreraren" Ekström och Andreas "Prästasonen" hoppsan glömt det :D Svensson kanske.. Jajjämen msn confirmar att han heter svensson! Lite dåligt minne så här på kvällen kanske. Men hur som helst matchen var bra i två tre minuter sen var det flipperfotboll så ni som inte var där missade inget.. Jag och Hiller var ju lite tuffare än de andra grabbarna vi var på matchen med.. DE HADE SITTPLATSER.. Hur som helst så hade vi kanske inte det mycket bättre då vi lyckades med att ställa oss först ibland fjortis ligan, där småttingarna skrek tuffa grejer som "NI KAN SUGA MIN FETA DASE" Och jadå Johan "jonas hiller" Nilsson tog reda på vad det var för typ och han var ju en sån där handvikare(Homosexuell).. hihi I JOKE! Efter första halvan hade vi tröttnat på alla hårda ord och de lilla skriket på ramsorna som fjortisarna höll på med så vi drog oss till burgare ståndet och efter det ställde vi oss bredvid en snubbe som hade skönaste hockey frajzen! BIG UP! Bil färden hem till mitt var fylld av händelser andy viftade MFF flaggan i huvudet på cyklister, blum joddla och hiller var allmänt mongo och skrek massa mff ramsor och skrämde livet ur ett par gatuhånglare med meningen "WHATS COOKING GOOD LOOKING". Vi drog slutsattsen om att han inte kommer få hångla mer med den tösen efter att ha sett jonas hiller live!

Kan väl passa på och ge några nya heta tips ifrån våran PIIIIIMP COACH Paty PIMP BLOWME!

1. För dig som känner att du inte har hittat den där rätta groooven till sängdax med frugan så funkar vilken aretha franklin eller marvin gaye låt helt perfekt.

2. Sluta upp med att ge komplimanger som "Vilka fina ögon du har?" osv säg istället rakt ut "sjyssta tuttar"

Alltså Paty vill att ni ska gå mer rakt på sak! Word up!

Lite sköna tunes denna vecka är väl
Foo Fighters - Everlong
Bone Thungs N Harmony - I Tried
Reakwon - The Corner
2pac - Heaven Aint Hard To Find
AZ - The Format
Vickie Sue Robinson - Turn The Beat Around
Mario Vazques - GalleryNu ska jag sova HEJ! // Figge

Lite skönt SKIT bara..

image66

T
hree Six Mafia - Doe Boy Fresh
" Another day another dollar Another knife'll make a hoe holler I pop her cherry then I pop my collar
  Pop brand new tags off of brand new clothes Brush my hair back and kick the hoe out the door
"

Jim "Pudelrocker" Persson
"Jag är helt klart den bästa snuspackaren på hasslarödskolan"

Jakob "Slim Thug" Månsson
"Jag vill ha sånna där egyptus calyptus"

Patrik "Paty Mastah Pimp Pussie Magnet" Blohme
"Jag är så jävla sleten asså"

Henrik "Hånget" Gustafsson
"Playboy channel är inge bra man får ju inte se några kukar"

Johan "Jonas Hiller" Nilsson
"Jag måste fan få tömma asså"

Christian "Mazetti" Lavin
"Jag får inte stånd av en vanlig porrfilm längre"

Scoutungarna till Fistarns klasskompis i Kalmar
"Köp en kaka så du kan bli ännu fetare din äckliga jävel"

Dj Mendez
"Jag vill tacka alla mina fans enda från Växjö ner till Stockholm"

Patrik "Botcha" Boström
"Jag vet"

Three Six Mafia - Watcha Do
" Slob on my knob Like corn on the cob check in with me and do your job lay on the bed and give me head dont have to ask dont have to beg juicy is my name sex is my game"

Turtle i Entourage
"Friends are girls you just havent fucked yet"

Joel "Murdah" Månsson
"Stay Black"

Stubbe Dissar En Porris
"Men han var ju inte snygg"

Martin "Masken" Persson
"Asså vem vill bli miljonär är ju inte så svårt att vinna det är bara att svara rätt på alla frågorna"

Per "Fakket" Lavin
"VA?! Är det ledbandet så kanske du inte kan spela mer fotboll.. Jasså Minisken då missar du träningen på måndag bara"

Ica Martin
"Hallå ellåååår?.. Är du kittlig ellååår?"

Sebastian "Sebbe Sär" Ekrström
"Vem har registrerat filmen ET?"

Christian "Mazetti" Lavin Raggar I Kalmar
"I wanna take you to aiyanapa the greatest dance metropol in europe"

Christian "Mazetti" Lavin
"Jag är ingen jävla bratt, jag är bara full!"

Tony "Touch" Yrne
"Min dotter är 15år och henne rör ni inte!"


Mer godbitar ifrån alla och allt möjligt kommer senare! // BoysNightOut!


Four letter lie ...

image65


Four letter lie är ett grymt band som jag nyligen funnit. Dom är en blandning mellan 2 pac, Wizex, Ermin och Martin Granath, dvs en jävligt grym blandning. Dom är verkligen värda att ladda ner , eller förlåt, menade ju så klart att köpa. Ni finner dom på cdon.se // Hiller

Mitt rökande ...

Det går framåt med mitt rökande, anonyma Fredrik skrev en kommentar i mitt förra inlägg att jag skulle ringa honom för att få lite tips om hur man rökte, och det gjorde jag. Man märkte direkt att grabben varit med förr, han gav mig många värdefulla tips. Jag tror faktiskt att jag kan säga att jag är en fullfjädrad rökare nu! TACK anonyma Fredrik! Nu ska jag gå och blossa lite!

// hiLLer

Hiller the smokah!

image61

Jag ville ju inte vara en dålig kompis och inte låta Hiller fullfölja sin dröm om att bli en riktigt puffrökare. Så jag fixade ju helt klart två rödhåriga med den RYSKA KRAFTEN inte den ISLÄNDSKA att röka med honom! happy smoking hiller!.


image62


Min underbara nätty väckte mig imorse med sång och frulle på sängen och en skateboard. SMACK!
Jag vill även passa på att tacka alla andra som tänkt på att jag fyller år idag! Har fått massor med trevliga samtal,msn och sms medelanden! Spanks homies! kärle k!
In går vi på min 3:e snusfria dag ...

image60

Fick ett ryck och bestämde mig för att åter igen sluta snusa, synd ändå, ganska coolt. Men nu har jag funderat lite på att börja röka istället, det måste fan vara ännu coolare. Tänk när man står och hänger mot något och bara blossar, folk kanske tom tror att det är sånt där hashich, det är ju ännu coolare. Aja, har inte bestämt mig riktigt än, men jag tror jag ska börja röka. Någon som vet om det är svårt att börja med det? Brukar hosta en del när folk i min närhet röker iaf. Nu ska jag laga mig en gourmetmiddag innan jag pyser iväg till mitt underbara arbete!

// hiller

Från oss alla till er alla!

Läste lite på aftonbladet idag och fastnade genast för dessa BLINGISAR
Så livet utan bling för alla er som kådisen sprack för eller ni helt enkelt hamnade med en tös som ville ha det du inte ville. Här kommer eran räddning! Bling up that baby!

image58
image59
Nu kan även eran bäbis lägga sin poohpooh i lyx!
Grymt cool idée tycker jag! // Figge

Ett stort grattis till Figge!!

Idag fyller figge 23 år! Veery nice! Hoppas du får en nice dag med fina presenter :=)
LOVE U! :)

// hiLLer

Doesnt mather if you win your still retarded!

Veckans måste är nog fan att man ska se nya avsnittet av Entourage Och P diddys bad boys of comedy.. Så jävla sköna! It doesnt matter were you live.. if you live on a island all by your self or in the innercity, when you are watching a porn movie you still got the volume all the way down on 1. never on 0 cuz you wanna hear the "uuh aahhh ohhh iihh" when your trying to achieve something. haha
Tyvärr är jag inte en sån inbiten Osby Gangster som min homie Hiller som är med på fester där man senare fått en sista varning! No Respekt dude!
Om ni någon gång skulle få dåligt med ideer om vad man kan göra en söndagskväll i april är det bara att ringa Jim Persson och fråga. För han ringde nämligen mig klockan 04:47 söndags natt och han var allt annat än nykter! High five!! Det är sånna sköna mäniskor man vill ha mer av i detta söttande land!

Nu när jag ändå är igång med mitt skrivande kan jag ju passa på att tycka lite synd om Joel "Jögel,Jöggey,MURDAH" Månsson som blev av med sin splitter nya Burton bräda under ett besök på Afterskiin i Hemsedal. Korkade norskjävlar vet inte vad som är deras eller nån annans. Stay Black

Lite annat nytt ifrån helgen är väl att Patrik "Botcha" Boström blev näst intill överfallen av hans gamla klass kompis som inte körde den vanliga "Vad gör du nuförtiden?". Utan hon körde med Vilka stora muskler du har fått!!! Tråkigt nog funkade inte denna överlägsna psyklogiska ge och få metoden på le butchi! Hon fick alltså ingen komplimang tillbaka! Nasty Nasty! Hon hade helt klart fått i sig ett sexpack självförtroende för mycket.. Vi var lika äcklade båda två men botcha blev nog lite mer äcklad när jag satt bredvid och hånflinade åt hela situationen! Men som den glidare le butch är kom han smidigt ur situationen med den lökiga gymmar bruden. Respektah!
Pimp Hand!

Vild fest?

image55

Efter en fest hemma hos en kompis fick han ett fint litet brev i brevinkastet, VERY NICE!
Festen höll på till ca 07 med ganska hög musik :|
// hiller

Ryktet går ...

image54

Ryktet är i full rullning om att The Wayne Crew kommer att infinna sig på idol-audition i Malmö den 28:e april och sen bege sig till Malmö Stadion för att se MFF - AIK, om detta stämmer återstår att se.

// hiLLer

Helgens bravader!

image52

Som ni alla vet så bar det av mot Borås i lördags, tyvärr kunde inte min älskling figge följa med pga diverse anledningar! Jag hade bett mazzetti stå utanför sitt hus och vänta klockan 11:45 så vi kunde komma iväg direkt, så blev det inte, han var ju så klart inte färdig, 12:00 kom vi iväg från honom! Sen plockade vi upp Botcha som gick väldigt smärtfritt! Under färdens gång så kom mazetti med den dumma kommentaren efter den andra, tyvärr så har jag minne som en guldfisk och kommer tyvärr inte ihåg allt skit han sa. En sak var iaf "asså jag får inte stånd av att kolla på en vanlig porrfilm längre". Varför han inte får det vet jag inte, men jag lovar att jag ska undersöka saken och återkomma på den punkten! Resan upp gick annars riktigt bra iom att det var jag som körde. Väl uppe i Borås så möts vi av ett himmelsblått hav, otrolig känsla att gå in på Borås Arena 1 timme innan avspark och mötas av en öronbedövande sång! Efter matchen (1-1) så bar det iväg i riktning mot Lönsvegas, det tog dock ca 1 timme att ta sig 1 mil utanför Borås pga den täta trafiken. När vi väl kommit ifrån den värsta trafiken så kommer det vi alla hoppades på, SNÖOVÄDER, vi såg inte 10 meter framför oss. GREAT SUCCESS! Men vi pinnade på i rask takt i vilket fall som, figge stod ju faktiskt och väntade på oss med groggen i handen! Det flöt på bra ner till Ljungby där det var en jävla stjärna som hade kört av vägen så vi blev ståendes där ett tag. Men vi kom fram till Lönsvegas till slut, 21:00 landade vi hos Eklunds, då hade vi ca 1,5 timme på oss att duscha och börja förfesta, och det lyckades vi med! Kvällen var riktigt lyckad och jag vill tacka fröknarna Eklund för en bra förfest. Igår chillaxade vi mest och tittade på en film, skön dag! Det var väl allt jag hade för idag, ska snart bege mig till Verum och titta på det spännande derbyt mellan Verum och Jägersborg, ryktas om huliganbråk!
Här kommer lite bilder från i lördags med.
// hiLLer


Hans artist namn är känd som Tony Touch och även för sina vilda år på moppen! Who dat fool?

image48

Det är ju såklart Tony "touch" Yrne!
Första orden Tony sa när hockey säsongen började var "Min dotter är 15år och henne rör ni inte" på redigt bred småländska! Helt onödigt att säga det då igen var speciellt sugen. Tony blev tidigt draftad till New York Icelanders men han valde tyvärr motorcykeln före. Just nu är Tony en Jobb hoppare i Osby han har spenderat hårda månader på NIBE och andra skit ställen. Wiggidi WACK! Men Tony är inte så korkad som jag försöker få det att se ut som. Helt ärligt så är han mer åt einstein hållet han gav oss grymma taktiska råd i hockeyn som att lära känna reklamen på sargen i ishallen så vi skulle kunna valla pucken bättre. Han lärde oss också att det var inte lönt att följa med på matcherna vi hade stor chans att förlora. Eller som Tony sa "Jag ska jobba på min källare" vilket han gjorde varje gång vi mötte dem vi förlorat imot. Olyckligt vis så lämnade Tony oss för sin källare! :( WE MISS YOU! Jag vill även tillägga att tony är nog den enda tränaren som kunde crosschecka,hacka och slasha under lekspel med grabbarna i laget. RESPEKT! // who?

Party in L-Vegas! at the eklunds mansion!

Party Party sippin on that bacardi! hahaha
Vi vill bara få fram att vi vill absolut inte förknippas med hobby grabbarna på www.osbydrinkingteam.tk..
Vi är sköna lirare inte halvdana fisare.. Respekt!
Ikväll är det som sagt party party i Lönsvegas, i de la eklunds casa! MFF - Elfsborgs IF 1-1 fitta!
Men grabbarna grus(hiller&botcha&mazetti) höll iaf fortet uppe i Borås! Vi är Malmö från gamla tider vi är Malmö från nya dar vi är Malmö med fler meriter än vad alla andra har shalalalalalal!!
Jag vill även passa på och berätta om min grymma dag här på lönsbodas skatepark, det kom dit ett gäng kids som gjorde feeeta bromsningar med deras gubbacyklar! Den ena var mer ovårdad än den andra.. Respekt!
Senare ikväll bär det av till det väldigt lyxiga utestället granada, där det alltid är samma folk och samma piss musik men ändå har man kul där. sjukt!
Så nu vet ni vad vi håller på med ikväll! // Figge

Halva The Waynes Crew drar till borås imorn! HEJJA MFF!

Tjena folks!
Hiller & Figge här!
Det har blivit lite ändringar angående morgondagen det är bara halva The Wayne Crew!. Medans grabbarna är uppe i borås så förbereder figge förfesten till granada med nettan! Great success!
Just nu sitter vi här med VÄRLDENS ÄNDA PIMP Paty playa PIMP YO!
  ja där har ni honom i egen hög person! PATY!
Ikväll blir det pilleknarkare med tre homies no hoes just 3 pimps!
Det ryktas även om att det är gängbråk imellan O-unit och Party Armen! Vi har våra HEATS,gats,guns(vattenpistoler) tätt vid våran sida. For the love of money!
Vi lovar även en presentation av våran närmsta homie Tony "touch" Yrne! imorgon!

We love you!
Vi är malmö från gamla tider vi är Malmö från nya dar vi är malmö med fler meriter än vad alla andra har! shalalalalalalalalalala! Malmö FF vs Elfsborg 3-1
// Hiller & Figge & Paty PIMP!

Spänningen börjar stiga ..

Tröjan är nytvättad, premiärhalsduken är frampplockad, PÅ LÖRDAG SMÄLLER DET! Som sagt så ska waynes crew bege sig till borås för den allsvenska premiären mellan Elfsborg och MFF. Borås Arena kommer att invaderas av ett himmelsblått hav som kommer stötta pågarna till 110%. Är så speedad nu så jag var tvungen att skriva av mig lite! Dags att återgå till arbetandet! Väl mött mina vänner!!

// hiLLer

En ny pimpmastah hiller är kommen till världen ...

image45
För er som inte visste det så kom det en ny hiller till världen för ca 2,5 månader sen. Lillgrabben går under namnet Zlatan "pimpmastah" Hiller! Jag ska lära pågen allt jag kan dvs, bli en av dom bästa snuspackarna på hasslaröd, fiska torsk i drivån och lära sig alla MFF-ramsor utan och innan! Han är redan en sann MFF:are och har fått ett par MFF-skor och en MFF-haklapp. He´s the shit YO. Bör väl tilläggas att det är min systerson och inte min son. Kunde nog lätt uppfattas som det.

För övrigt så är Figge back in O-town! Ikväll blev det lite hockey och ett krossat glas! Veryy nice!
Biljetterna till Elfsborg - MFF är nu upphämtade så på lördag bär det av mot Borås! HIGH FIVE GANGSTAH!

image46

// hiLLer

Skateboard friday!I fredags hade jag finbesök här i Malmö.. Qloimen & Båssä var här nere å skatade med mig. sweet!
Båssä ditchade tyvärr oss vid klockan 21:48 då hans tåg gick hem igen. Men jag och martin drog hem å möjste. Sen blev det lite skate dagen efter i älmhult, denna gången ditchade inte båssä oss utan han ditcha sig själv för han hade glömt att han skulle köra deras päron till dinner safarin! EHEH. // Figge

Han har haft karriär som rappare och Tv Stjärna! who dat nigga?

image39

Yes Yes Ya´ll!  Då var det dax att presentera Joel "Jöggey, Murdah" Månsson!
Han är mest känd från hans TV program "Joel Bitar" väldigt populär tv serie förr i tiden. Han har alltså gått på många jätte kalas! Bliing bling! Han har även haft en karriär inom musikbranchen där han har gjort allt ifrån rappat med Martin "Denim" Granat och sjungt med det stentuffa bandet Unicum. Jöggey är han som håller i de där klockrena festerna i Karlshamn på sommaren, under sjöfesten är jöggeys place O-UNITs tillhåll!. Det finns inget som jöggey inte kan härma i helgen var han döv och den absolut största milfhuntern i hela O town. Han är så jävla rolig och skön så har man inte skrattat sig till tårar så kommer man deffinitivt göra under en helkväll med jöggey! We All Love You Homie Murdah! // Figge "Straight Killah"

Veckans Topplista!

Då var det dax för veckans topplista och här kommer den!Veckans Spökjägare: Jonas hiller! If there is something wrong on the golden horn who you gonna call? HillerBusters!

Veckans Livräddare!: Jim "Pudelrocker" Persson. För sjurren hem ifrån pubben! Hade helt klart kunnat frysa ihjäl!Veckans Fabio: Joel "Murdah" Månsson. He knows how to work a crowd!Veckans Tjockis: De flesta på "The Golden Horn" förutom jag och Hiller!Alla Års Mitch buchannon: Christian "Mazetti" Lavin
image38
Veckans Heta Tips! Innan du tar i din killkompis tangentbord och mus skriv in www.free och kommer då www.free6.com upp i massor som det gör på vissas datorer skit i att röra datorn då. För då har han antagligen träffat på "lena handen" och tragit av ett par handtrallor.. NASTY NASTY! We Know Who You Are!

Nu när man ändå är igång med veckans sköningar kan man väl lika gärna slänga in lite sköna låttips också!

Cyndi Lauper - When You Where Mine
Mötley Crew - Looks That Kill
Termanology - Watch How It Go Down
Reakwon - The Corner
The Go! Team - Huddle Formation
AZ - The Format
AZ - Game Of Life
Shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmack!

Lite sköna webshops för er som inte vet!
www.caliroots.se
www.streetlab.nu
www.junkyard.se
www.zoovillage.se
www.boardstore.se
www.top12.seTråkigt att det sista avsnittet av prison break gick idag... Halv dåligt slut och garanterat en säsong till..
Något som är förbannat roligt är att Entourage börjar igen nästa vecka! Weiiho!
Imorn ska jag ta mig till MFF butiken och hämta ut biljetterna som vi ska nyttjas uppe i Borås på Elfsborgs Arena!
Själv förstår jag inte mycket om fotboll men de andra tre discodans pojkarna vet allt! Great success! // Figge

The Wayne Crew har fått en hedersmedlem!

I lördags hade hiller-ligan styrelsemöte där vi beslutade att ta in en hedersmedlem som kommer hänga med på lite äventyr då och då. En bild med hela ligan samlad kommer här!image29

Minnesvärt citat från förra veckan ...

"Är det Chile Sverige möter ikväll?" Jim "pudelrocker" Persson om vilka sverige mötte i EM-kvalet i onsdags.

// hiLLer

"Nångång" hade han ett ICA kort och beställde lite JUGGHURT! who dat?

image28


Jajjamän det är Jakob "Corre, Slim Thug" Månsson! dollar dollar bill ya´ll!
Han är den som kom på den bästa finten imot inbrottstjuvar! Det var så att jakob lämnade dörren öppen och lade nyckeln under dörrmattan och skrev en lapp på dörren "Nyckeln är under dörrmattan". Det geniala med denna mästerplan var ju att när dem använde nyckeln så låste dem dörren och skulle tro att det inte gick att låsa upp dörren! Väldigt smart av Corre synd att han har tagit patent på denna geniala fint. Whats cooking good looking!
Du kan även få vara med om de skönaste utalen i världen när du snackar med denna otroligt härliga thug. Hans vokabulär innehåller uttal som JUGGHÖRT = Yoghurt, Egyptus calyptus = Eucalyptus mfl! Bling Bling!
Även stolt medlem av O-unit där han går under namnet Slim Thug. HEAVY!
Han är en stabil skateboard åkare som gärna lägger upp några feta trick i rampen. Nu får det räcka om den Okrönta kungen Corre! we love you! // Figge

Jöööööbbaaa!

Har absolut inget att skriva mer än att jag står på jobbet och har skittråkigt! Lägger detta inlägg för jag märkte att figge ligger på latsidan idag! FÖR FAN FIGGE! BLOGGA! Aja, kommer något mer betydelsefullt inlägg när jag är hemkommen!!
Hjärtliga hälsningar från Johpomek!¨

// hiLLer

JAG VANN PUCKSKJUTNINGEN!!!

image27


Jag vann 1:a-priset på puckskjutning! OSBY CUP FTW!
// hiLLer

Sammanställning av gårdagens aktiviteter!

Jakob o Joel dödade festen igår med ett sms som sa "Yo niggah! Vi stannar kvar här grogg buffe nu puss"
Så där sket sig våra planer och det blev en liten stund till med discodans i hillers rum! amazing!
När vi hade surat färdigt bestämde vi oss att dra ner till det berömda haket "THE GOLDEN HORN". Där vi åter igen träffade Mick Jagger-Mannen och han drog som vanligt några sköna historier om hans liv som groupie och strosare. Respekta! Johan stog för kvällens spökhistoria, vi kom med den klockrena ideen att johan går fram till någon mindre good looking typ och bara börjar snacka om allt orelevant skit han kunde hitta på så tar jag lite bilder på det. Det visade sig att vi lyckades pricka in den märkligaste personen på stället förutom Janne. Hans namn var Aggron och han arbetade på samhall med de andra stjärnorna. Johan försökte lära känna aggron lite och undrade hur läget var och vad han var för typ då pekade han på nån skummis och sa "fråga honom jag har känt honom i 20år". Aggron tyckte hiller var så trevlig och mysig så han förföljde honom hela kvällen. Great Success!
Vill passa på att tacka kvällens räddare i nöden Jim Persson som ställde upp med att köra hem mig så jag slapp gå hela vägen hem i den stenkalla natten. Spanks!
Hiller vill också passa på att tacka tommy lexander för skjutsen! Very Nice.
Som ni ser är hiller en mästare på att hitta Osbys absoluta stjärnor att umgås med!

De var allt om gårdagen.
Bilder kommer senare!
Puss hej // Hiller & Figge

André "Slavkpjo" Jepsson

image26


Denna man, med denna underbara kroppsbyggnad, har, enligt ryktet gått ner till 120 kg! ETT STORT GRATTIS FRÅN OSS ANDRÉ!!!
André påbörjade sin vandring mot 100-kilos-gränsen för ca 2 år sedan när hans vikt låg på 169 pannor!
Keep up the good work Slavkpjo!

// hiLLer

RSS 2.0