Ytterligare lite information om den Otroligt fula men SNABBA Saaben?!

image149

Som vi skrev om igår så blev den OTROLIGT fula Saaben stulen förra veckan och funnen denna veckan. Skrev även om deras galanta tjyvar metoder och IQ. Nu är det så att de OTROLIGT dumma jävlarna/jäveln som snodde saaben har lyckats med ännu en klockren grej! De har blivit fotade av en Fortkörnings kamera! Ska bli kul och se bilderna på de smarta grabbarna/grabben/kvinnan/tjejen?.  I.OM detta så har var vi ju inte sena med att döpa om den OTROLIGT fula saaben till den OTROLIGT fula men snabba saaben!.

Från det ena till de andra så kommer det inte att bli en The Waynes Tour då vädret är lika dåligt som Tony Yrne är på att coacha ett hocket lag. Worthless!

Den OTROLIGT fula saaben stulen... Och funnen i växjö!

image148

Tjena Tjena!

Det var ett tag sen vi updaterade våran blogg och det är ju då inte för att det inte har hänt något utan det har hänt för mycket!
T.ex den OTROLIGT fula saaben blev stulen av kanske Sveriges absolut mest dumma jävlar. De lyckades inte starta bilen som startas med hjälp av en skruvmejsel som ligger precis vid tänningen. Dom lyckades inte ta sig in i baggageluckan fast extranyckeln låg i bilen. De lyckades inte sno stereon som redan satt löst och bara ville bli snodd. Men idioterna eller IDIOTEN lyckades iaf sno en av MFFs minsta supporters kläder som han skulle ha fått av Mormor. Way to go Fool(s)?


RSS 2.0