Nyfunna Idoler! Satan va dem är bra!Finns fan inga ord! // Figge

Patskisleden!

image156


Vi här på bloggen har alldels nytt fått lite ny information i vår inbox! Vår alldels egna "Patskisleden" har valt att byta karriär! Han lämnar animationer och allt annat konstigt som man inte kan uttala bakom sig och kommer i fortsättningen att dirigera trafik vid vägarbetsområde. Intresset fick han efter en färd till Stockholm i söndags då han hoppade ut ur lastbilen och "pekade med hela handen" som han själv har uttryckt sig. Vi säger lycka till och hoppas att du kommer trivas med ditt nya arbete!

Pratglad!

image155

Sagt av en till en annan om en annan!


"Han måste tro att jag är världens tråkigaste människa, säger bara "aa" "mm" hela tiden. När man väl vill säga något tar det sån jävla tid innan man får en syl i vädert så när man väl får chansen så har man glömt bort vad det var man skulle säga"

Partyarmén VS O-Unit

image154


Jag har tidigare hållt mig neutral mellan dom här två kriminella grupperingar, men efter dagens personliga påhopp på mig från delar av Partyarmén har jag nu helt enkelt valt sida, O-unit. Det var tidigt imorse, i min alldeles egan programpunkt i Morgonpasset i P3 (Hej hej Wisseltofta, hej på er Wisseltofta) som pungsparken kom. Det var två stycken pågar från Partyarmén vid namn Johan "minipatski" Blohmé och Robin "sneträff" Karlsson som kallade mig "darrig målvakt". Jag tål helt enkelt inte sånt, så nu är det fan i mig krig. Var, när och hur kommer det här utspelas då? Jo det ska jag berätta! Det hela kommer att börja på fredag kväll då det kommer var en battle i mammaskämt som kommer att gå av stapeln i den östra vändplatsen på Hjortronvägen. Efter det kommer det att  fortsätta med en knivfight mellan Johan "Hiller" Nilsson och Johan "minipatski" Blohmé där den som börjar blöda alternativt dör först kommer att förlora, väldigt enkla regler. Det hela kommer att avslutas på lördagskvällen klockan 00:00 på dansgolvet på Granadas loft där det blir en duell i Discodancing, snyggaste och svåraste movesen vinner. Det jag har kvar att säga är bara, LET THE GAMES BEGIN!

// H i l l e r

Charmkurs?

image153


Veckans charmör har Hiller blivit utsedd till efter några fina ord, man kan tro dom är tagna direkt från läroboken.

Tjej: En vacker dag ska jag operera mig snygg.

Hiller: Det behöver du inte, du är snygg som du är ... eller, skulle vara brösten i så fall.

SCHHMAAAACK, där kom en lavett!Tro vad du vill, men detta är inget skämt!

Nu är stunden kommen som jag tror många har väntat på, den otroligt fula men snabba saaben är till salu!
Bilen, som är i toppskick, går så jävla underbart fint så det gör ont att göra sig av med den. Den har inte varit stulen mer än 2 gånger den senaste månaden (kommer inte bli det igen då jag införskaffat mig en rattkrycka som också medföljer).
Här följer lite smått och gott som ingår vid köp:
Mp3-cdspelare (utan front då den smarta tjuven stal fronten men inte stereon).
Fimpar i askfatet.
Hängande inredning från taket (kan fås ditklistrat mot extra pesetas).
En hel nyckel och en avbruten.
En fin scaniasovsäck.
VINTERDÄCK
Mycket luft i däcken.

Det är vad som kommer att ingå i grundpriset, kan hända att det kastas in något fint vid snabb affär.
image150Som ni ser på bilden så är det en väldigt fin stereo med en lampa som blinkar rött ibland. Saosins senaste skiva sitter i och den medföljer givetvis. Miltal ser ni även på den bilden.
Då undrar ni ju såklart, hur många tusenlappar ska man behöva punga upp för den här skönheten? Ett bud mellan 2 000 och 20 000 hade jag tänkt mig, sen får vi helt enkelt se hur långt just DITT bud räcker.

Sommaren var KORT. Fisket var Torrt. Pilleknarkandet var gött!

UPDATE!

Sommaren har varit helt jävla död som de flesta av er redan har märkt. Men vad ska man göra förvirrat folk som bygger fågelholk. Som patsky sleden rappade i senaste PARTYARMEN - Ey Yo Punk låten. Förövrigt så har laffe rappat den klockrenaste raden någonsin.. Ey yo Punk Punkt. "Jag är en stekare från Osby som lever High Life, Jag heter ray vad heter du? är från BMW gänget och jag smeker kuk.. Ner med kopplingen ja bonnagasen skruva upp volymen vi pumpar basen, kör till wisseltofta på bästa tid bilen full med fjortisar och jag saknar ett liv.

Christian "Mazetti" Lavin har äntligen flyttat hemifrån och han bor numera i någon håla utanför Kristiandstad som heter önnestad. Det vill säga att Ing-Marie´s telefonräkning har gått upp helt sjukt mycket och bensin kostnaden till alla resorna börjar bli sjukt dyrt.

Mazetti top 5.

1. Mazetti - Mamma var fan är mina favorit byxor?? (Ing-Marie jobbar när Mazetti ringer) Ing-Marie - De ligger ju under trappan där jag la dem? Mazetti - Nej de gör dem inte! Du får komma hem och leta upp dem!.

2. Mazetti ute i kalmar. Årets Raggningsreplik - I wanna take you to ayanapa the greatest dance metropol in all of europe. PUSSIEMAGNET!

3. Mazetti - När jag är lite halvkåt brukar jag runka sittandes på knä.

4. Mazetti - Han vaknar upp hemma och märker att bredvid sig ligger det en drake utav dess like. Han drar en vals för henne går ner på nedanvåningen tar sina bilnycklar och drar hem till JP (Mazettis dragon hideout). Biiisatchen fattar att hon inte var värd merän ett fyllenupp så hon lämnar hans hus efter att mazetti har varit borta några timmar. Greate success!

5. Mazetti - Mazetti i England på väg ifrån Stansted flygplattsen till LONDON. Han får syn på en jävulskt ful tjej och säger kolla de jävla skanket och tittar henne i ögonen och skrattar. Vi andra säger till honom att vi är i england och de fattar vad han säger. Mazetti: Hoppsan de tänkte jag inte på.

Fan vilken skön kille den där YH,KFB,Mazetti,Rrrrägan osv är.

Det är förhoppnigsvis slut på hillers Bloggchattande med den väldigt possitiva tösen som var med på midsommar.

För övrigt har jag jakob varit ute i Jäjk stuga för någon helg sen fiskade hela helgen med JERKBAITS. MYCKET INTRESSANT. Vi fick besök på fredagen av JP och FALK drack nån pille för mycket, Jäjk och Falk drog in till danne i Karlsamn och hade det för jävla gött på sausage festen. Two Feet Joe kände sig såklart jävulskt välkommen ibland de andra penisarna. Jag och JP tittade på TV, drack öl och spelade chicago! Helgen slutade med att jag och Jäjk hade dragit upp hela TRE bjässar som sammanlagt vägde kanske 1½ kilo. För er som vill ha reda på vilka ställen vi fiskade på och vilka beten som är bäst är det bara att lägga in en kommentar.
Vi kommer att dra iväg på en fisketur igen snart!


Bra eller Anus?

BRA:
Skate
JIF
Cunninlynguists
PARTYARMEN
O-UNIT
Den otroligt fula men snabba saaben
Sven G
Jögel Parties!
Paul Potts
Howl In Blacks skivinspelning

Anus:
PARTYARMEN
Tony Yrne
47åriga Narkomanen som snodde dne OTROLIGT fula men snabba SAABEN.
Ingen The Waynes Tour!
Fistarn aldrig hör av sig.
Botchas stukade fötter,knän,axel,arm,nacke,handled ect ect
Lite smått rolig video jag hittade på youtube.Vilka jävla lirare! hahahaha för övrigt är Mazettis kusin han längst till höger!
Pizzareklam!

I samband med nyöppnandet av pizzerian Eldorado så bjöds vi på en hejdundrande reklamfilm som dom lagt upp på Youtube! Håll till godo!

RSS 2.0