God jul!

God jul våra vänner! Hoppas verkligen ni har upplevt årets segaste och tråkigaste dag någorlunda kul!


PUSSAR FRÅN OSS *LER*

En svunnen tid ...

Året var 2004

http://www.youtube.com/watch?v=OF9UB_xrhMI

http://www.youtube.com/watch?v=JduO4OGZKY8

I´ve got the mic and you got the moshpit

UK Tour!

Reunion soon?

Bra skit från tuben!

 
 

Fredagen på the golden horn & lördagen i MalmöKvällen börjar med lite ölande och gökande här hemma som senare flyttades till två meter karlssons crib! På väg till två meter karlsson spanade vi in skyltdockan i sportringens skyltfönster. Hon hade några jävulska boobs för att vara skyltdocka och vi kom fram till att ta mi fan allt går att göra med hjälp av plastikoperationer!. Hemma hos två meter karlsson satt bosse chrisse och rasmus(bosses son som han fick med en fransyska på finlandsfärjan). synd!... Karlsson var som vanligt på väldigt gott humör och än en gång visade han upp att han och enno står varandra nära. Vi har bildbevis! ifall han skulle neka.. När vi tröttnat på alla blöjbyten och rövare från bosse och chrisse drar vi oss vidare ner till puben. Nere på puben är det såklart samma folk som alla andra kvällar en blandad kompott av idioter och normalt folk. Kvällen avslutas med lite bråk och stök men ingen skada skedd de var ju bara Hiller som fick en box på näsan.

Nu undrar ni säkert varför det inte står något om Jäjk manson! Här under har ni varför! sleepy sleepy!
Han lyckades dock säga en rolig sak i allt svammel "Killar ska ni med ner till animalix imorn? Vi svarar: Varför? Jakob säger:Ja det är ju internationella kattdagen imorn!"

            


Dagen Efter:   Vi bestämde tidigare i veckan att viskulle dricka på fredagen och sedan köra ner till Malmö på lördagen och julhandla och shoppa lite annat. Våran plan tog en snabb vändning då nettan också började dricka på fredagen och var därför inte körduglig på lördagen. Så vi tar tåget ner istället! På tåget börjar Hiller brilljera med att peka ut på de svarta molnen och säger: Fan va mörkt det är! Bakfull som han tänker han inte på att han pekar på en neger som står vid fönstret och lyssnar på musik som tur va. När Hiller väl har hämtat sig från den första skandalen påbörjar han den andra genom att armbåga en downare vid namn Emma rakt i pannan! Emma blir lissen men Hiller tröstare henne med att säga ursäkta. Väl framme i Malmö blir de inte mycket shopping pga bakfyllan. Så vi äter lite på BK jag köper en plånbok och hiller köper lite saker till Emma. Fjäsk!... Jag fick en riktigt bra bakfylleidee, så jag bestämde mig för att köpa en xbox360 så man har nått att göra i soffan nu när man är nått jävulskt bakis! Men Hiller ska såklart käppen i hjulet för mig inne på Game affären genom att börja prata blatteskånska "EY EY Mannen vad är den skillnad? EY EY mannen vad kostar denna?" ja ni vet han är mongo!. Vi åker hem, Emma hämtar oss. Vi somnar.

// Figge din man på bänken!                       

Kärlek

Fick nyss sms från Figge.

Asså jag har de tråkigaste skiten på hela Swedwood att göra inatt. Tom värre än att spendera en dag med dig.

// Hiller

RSS 2.0