Glad Påsk, Pingst och Midsommar

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt att inläggen inte har duggat tätt den senaste, hmm, veckan måste det bli va? Men nu när någon fjant kommenterade om att vi skulle skänka bort denna oerhört vackra address så lär det ändring på det.

Vi får väl köra en lite update på vad som hänt på sistone.

Jim "pudelrocker" Persson still going strong with the rocking. Senaste spelningen var på den ökända festivalen Sweden Rock där han var förband åt Hasse "Kvinnaböske".

Botcha bröt igår foten, dock så hann den läka jävligt snabbt och i samband med läkningen så gick alla ledband i foten av.

Wifebeater har upptäckt ett nytt onlinespel och är därför blekare än någonsin. Ni som inte har hört av honom på ett tag kan gå in på hans blogg, www.wifebeaterlove.se .

Mazetti, lever han?

Fistarn var hemma i någon timme på midsommar, trevligt att skaka hand med denna levande legend. Ryktet går att han inte jobbar kvar på Tre blablabla store utan har öppnat en bordell i utkanten av Waldermarsvik.

Figge & Nettz babylove har skaffat en lägenhet ovanför wifebeater så att dom ska kunna hålla lite koll på vad som händer där nere.

Red Wings har lagt fram ett kontraktsförslag till Hiller men han är tveksam till att åka över igen. Som ni alla vet så gick inte den senaste vistelsen i staterna riktigt som han hade tänkt sig.


Kommentarer
Postat av: FistarN

Som jag har väntat på detta inlägg,,,har kollat varje dag i flera veckors tid! Underbart Hiller att du är på worldwidewebb igen,,,,,,Alltid lika trevlig läsning,,särskillt till ett glas rött och en ciggarill!

2008-06-27 @ 12:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0