EFTERLYST!Bloggen efterlyser Fredrik "Fistarn,Zigge,Fritte,Fidde,leffe jr" Nilsson! Ryktet säger att han har bytt namn till Jonas Svensson.. Så säger hans telefonsvarare iaf! Han kanske är James Bond trotts allt. Vi uppmanar nu alla er som läser bloggen att ta en god titt på bilden ovan och höra av er om ni har sett honom! (Bilden är tagen från förra julen i botchas rum)
Bloggen efterlyser även mazetti! Ryktet säger att han har blivit skitzofren så här är en bild på honom och hans andra jag!
Vi har försökt att kontakta honom men han är alltid ute och handlar mat eller iväg på annat håll! Våran fråga är varför ser VI aldrig honom? Håller PO honom inlåst i källaren tro?


BREAKING NEWS!

Hör och häpna men Hiller har lyckats "take a craper" i sin o emmas nya lya!
Botcha har planer om att flytta hemifrån och Patsky är inte alls lika sleden som förut! Han svarar alltid "Hej det är Patsky!" nuförtiden inte som back in the good ol days "Hej det är Patsky-sleden"

// Din wän på internet//

Kommentarer
Postat av: Hämlit

Jag har fått nys på den där Nilsson som nämns i detta inlägg. Har hört att han bor kvar i Linköping. Uppgifter som lämnats till mig visar att Fredrik har bytt nummer till: 0761-691685. Hoppas ni får tag i honom!

2008-11-24 @ 19:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0