tre = tio!

image179

Stellans(Hiller) syster har nu lyckats igen men tyvärr handlar det inte om att pantern har en tiger på tröjjan utan denna gågen är det något helt annat!. Stellan och Sofia sitter i bilen och när de stannar till hemma hos Sofia säger sofia "Det tar bara tio minuter". Samtigit som hon säger det visar hon Johan tre fingrar typ som på bilden ovan. Hur får hon ihop det? Är hon en alien som är 1000år före alla andra i matematiken eller är hon bara lite sådär tankspridd?  

Svar på Fistarns kommentarer till att vi ska blogga mer . Du kommer ju inte hem så det händer inga korkade saker längre.

Wildside ska spela pudelrock på Projekt Osby. Så fram med perukerna och sminket nu ska det rockas. JP kommer såklart stå på scen i sin väst med sydstatarflaggan på ryggen.
Allmänt | |
#1 - - FistarN:

om jag kommer hem,,,hålls bloggen uppdaterad då? känns väldigt avlägset,,,men visst, jag ger det en chans,,,,,dyker snart upp i o-town!

#2 - - Anonym:

Nu kan ni lika gärna stänga av den här bloggen och lämna adressen till de som verkligen vill blogga

#3 - - Figge:

Vi vill verkligen blogga men har för tillfället lite idétorka. Och sen varför i hela fridens namn skulle någon annan få ta denna adressen som min homeboy hiller har kommit på ... VA?!?!?!?!

#4 - - Anonym:

gör ditt jobb o blogga bara

Upp