Sveriges populäraste dansband!

Jag och Figge stod kände oss ganska nere idag, morgontrötta och lite ledsna över att lämna Diö Hockey! Saken blev inte bättre när dom spelade Kent på radion, då brast det för oss båda! Vi har nu suttit och gråtit konstant i ca 1 timme och rakbladen ligger nära till hands! Att folk kan sitta och lyssna på dom där jäval stenkastarna har vi ingen förståelse för! TJÄNNA JP, ÄR DU HÄR?
Vi blev väldigt rörda över en handling som en tjej vid namn Ida stod för! Hon tävlade mot en annan tjej som hette Anna om två stycken MandostenkastarDiaobiljetter. Ida vann den här tävlingen men hade (så klart) ingen kompis som ville följa med så hon bjöd med Anna som tyvärr inte lyckades få en enda poäng i dagens tävling! TJÄNNA JP, ÄR DU HÄR? Vi på Boys night out ger Ida "dagens palestinasjal".


TJÄNNA JP, ÄR DU HÄR? Karina hälsar!

Boys night out anthem of the day!

Dagens "Anthem of the day" är inte mindre än Prefab Sprouts härliga slagdänga Cowboy Dreams! För er som mot förmodan inte har hört den så hittade jag den den på youtube!

      


TJÄNNA JP, är du här?

HeddasHeman

image164
Sökte lite här och där, kollade lite på facebook och vad hittar man om inte HeddasHeman
Ett gäng osbypaugar som ved hur man ska sjunga o skriva texter.

Njut

Sjunde hjulet fast vi bara är 6!

image163
JP kläckte nyss ur sig att han kände sig som sjunde hjulet, men vi kan upplysa JP om att vi bara är 6 personer här! Vassego JP!
Botcha rapporterade för en stund sen om att det inte fanns några brudar utan bara "gamla sledna kärringar" igår! Synd för Botcha, för man såg verkligen att han var taggad för att ragga upp en eller två pumor!
*EXTRA EXTRA* Vi kan även rapportera om att Hiller höll på att köra över Enno i torsdags utanför Jehovas vittnen! Om det är någon som känner för att jävlas med "dom där" så kan ni göra som på bilden här!
Vi kommer att starta en insamling till JP så han kan få sig ett par hela jeans! Vill ni skänka en peng så kommer det att stå lite bössor runt om i affärerna i Osby kommun tex Glimåkra, Broby och kanske i Hästveda!

VECKANS PRANK!
Ikväll har vi varit lite jättemycket taskiga imot JP "Pudelrocker". Vi har inte bara jävlats med honom för han har suttit vid jäjks dator och spelat Call Of Duty 4 utan jag och min vapendragare Hiller bestämde oss för att prova hur hans mobila internet SMS-tjänst fungerar. Vi var redan inne på att jävlas med vår allra käraste JP så varför inte fortsätta rulla på pranksen. Vi skickade SMS ifrån johans mobila internet som är registrerat till johans mamma som varken har samma efternamn som johan eller en adress i Osby. Första SMSet vi skickade iväg såg ungefär ut som så här "Tjänna Jim! Hur är det med dig? Längesen vi sågs, det var en vild natt ;) ! Love Karina" När SMSet hade nått JP´s mobil reste han sig upp och begav sig bort till jakobs dator utan att säga något om vad han nyss hade fått skickat till hans mobil. Där tryckte han fram eniro och sökte upp vem det var som ägde numret som nyss hade skickat detta trevliga SMS. Eftersom han inte hade en aning om vem fan det var som skickade det otroligt trevliga SMSet så tänkte vi "vafan vi rullar vidare på det" och skickade ytterligare två SMS som såg ut så här "Jag är förresten på puben ikväll om du är sugen och kanske är singel, hehe! Puss" & "Varför svarar du inte? Har du glömt vår natt i Norje? puss" Efter dessa två väldigt intima SMSen blir JP ännu mer orolig och börjar söka ytterligare lite på internet. Han nämner inget till oss bara sitter där och funderar på vafan det kan vara för något. Han kanske tänkte hur många lik har jag egentligen i garderoben eller hur full var jag?? Jag(Figge) Beger mig till köket för att hämta några öl till mig och min vapendragare Hiller. När jag är tillbaka kollar jag med JP hur läget är och vad han håller på med. Då berättar han hela historian för mig och visar mig vad han har lyckats luska fram. Han fattar fortfarande ingenting och börjar tragga om att det är någon som jävlas med honom och han fattar ingenting. Så jag spinner såklart vidare på det. Tro det eller ej men jag lyckades med att hålla masken. Sen när jag sätter mig i soffan frågar jag honom några frågor och då spricker det för Hiller och JP fattade att det var vi två som låg bakom det. Sorry JP men Karina var bara en dröm hon finns inte och eran natt ihop kan du glömma!!

Dagens mening: Fan är du här Jim?

Wedding Update!
Jakob och Frida har skaffat sig en katt som Jakob gav det grymma namnet Turtle! Sorry Frida men Sixten funkade inte! Nu fattas bara Volvon och det vita staketet sen är det bröllop på gång! Whife beater har blivit en familje karl!

Och igår var det åter dags för Diös brunkargäng att spela match! Givetvis slutade det med en förlust mot jumbon Lenhovda!

Nu ska vi glo på en piratkopierad film! Have fun!

// G R O V E H I L L E R & S N Y G G F I G G E

Sofia levererar!

image162

Jag och min syster Sofia satt nyss och pratade lite över en kopp kaffe och jag berättade att Figge hade börjat spela hockey igen.

Jag: Figge har börjat träna med oss uppe i Diö nu.
Sofia: Vad kul! Jag är grym på hockey, jag spelade i Pantern ... öhhh vad heter dom nu mer än Pantern?
Jag: IK Pantern?
Sofia: Nej, har dom inte typ ett lejon som logga?

Ibland är det lite svårare för min syster än för alla andra!


// H I L L E R

Snyggfigge!

image161

Då har Figge avverkat sin första dag på Johpomek! Han har även fått ett nytt smeknamn, Snyggfigge! Som ni säkert förstår (åtminstone ni som har sett honom) så är det han själv som kommit på det! Han har även ikväll varit och provtränat med Diö Hockey! Om han får kontrakt eller ej vet vi inte än utan beslut tas om ca 2 veckor. Kan även meddela att Diö Brunkarhockey förlorade helgens båda matcher, i fredags mot rydaholm (4-5) och igår mot Åseda (0-7) men jag var som vanligt både snyggast och bäst på isen!


// H I L L E R


Poängkung!

image160

Hiller gör succe i diö hockey han är för närvarande 2a i poängligan! Inte illa. Han är brinnande het så att säga Ha Ha.
Som Patsky skriver i sin kommentar på förra inlägget att han jobbar XL, då säger vi ifrån Coshboys att vi bär XL. Dont be mad at me be mad at the nigga negotiating yo deals.
Idag har det varit fotboll hos JP och det var världens absolut tråkigaste match. tretts!
Imorn bär det av till Diö Hockey Arena för att kolla på hiller och brunkagänget!.
Botcha var med om en krock innan idag... Var inte han som körde dock.. Just nu är han jävligt full ringde han och rapporterade innan!


Honna pick!

Update ifrån Osby och Thailand!

image159


Idag har jag och min vapendragare Hiller puttat hans otroligt fula PEGEUT 206 GREEN uppför klintabacken och sen sprang vi igång det otroligt värdelösa batteriet/motorn sen körde vi runderen stund med nervevade rutor i minus graderna för vi tyckte det var roligt. Eller var det så ROLIGT? efter det drog vi hem till JP och han satt såklart och ansade rövatovet och övade på snuspackningen. Respekt! Eller så satt han och spelade God Of War som han hade fastnat i TOTALT tills jag å uppfinnar hiller kom dit! Problem solved! Efter det bar det av hemmåt till det sjuuuukt roliga huset med inget alls å göra merän skriva i bloggen och spana in vad som finns på internet.

För er som inte vet är våra två ärkerivaler ifrån Party Armen i Thailand nu och de har updaterat sin blogg www.hang-den-hogt.blogspot.com . I det senaste inlägget får man reda på att Juan Juan "Rambo/Plast militären" och Robin "HOOD" Har inskaffat en pilbåge som de går lös med på denna underbara sänggavel. Och att de sover sked varje natt och älskar det. De är nygifta och glada också.

Skvaller?!

JP berättade idag för oss att han har hittat nytt en Den/Det sak vid namn Saga. Im comming out... i want the world to know... gotta let it show??

Jakob är månadens toffel och sjukt hårt hållen. Han har även börjat spela mjukhockey och de förlorade sin första match med så mycket att han inte minns.

Hiller har rakat sig för första gången på 1 månad och hittar inte sina strumpor.

Mazetti har feber och ligger hemma i sängen/soffan och datorn.Behöver han ha feber för att göra det?

Patsky är lika sleden som vanligt.

Fistarn har börjat lyssna på allt mer jazz och disco/trance

Nä nu pallar jag inte mer!


Boys dont cry.


image158Nu har det varit lite dåligt med updateringar på bloggen igen! Men det kommer helt klart att ändras.
Veckans NEWS är väl att jag ska börja jobba med hiller och kommer att vara hiller å Andre´s slyna de närmaste 4 veckorna eller något. JIPPIE. Hoppas också på att jag får chansen att spela i Brunkagänget (som HC wättern skrev) Diö hockey. Men vem vet man kanske inte räcker till för A-lags hockey i div 3. Utöver allt jätte roliga som händer i mitt liv så har vi lite updateringar om våra homies. Fistarn har börjat använda MSN igen och det går just nu jävligt bra på honom på 3 i linköping... Bloggens fråga till Fistarn är "Har du börjat visa stubben för kunderna eller?"Mohahaha Han har vunnit massa tävlingar och är trött på att ligga hemma och spela fickpingis på soffan. Han är inte heller så glad över att ingen av hans homies har varit uppe i linköping och hälsat på. Fan va illa! Så det får väl bli en vända uppom dit nångång i framtiden!. Men nu skiter vi i fidde ett tag för nu är det dax för botcha. Botcha och högran har blivit väldigt bra vänner den senaste tiden. Dax att skaffa nytt tycker han. Han vill inte bli som mazetti, sitta och enbart surfa porr och andra erotiska saker eller kanske sitta ner på knä och dra en handtralla när han är riktigt kåt. SÅ långt har det inte gått än! Men vem vet det kanske är dax snart?
Vi här hemma tycker också att vi ser för lite av Patski Sleden. Men han kanske tycker att han ser för lite av oss i stocktown. Får väl bli en resa till den otroligt PIMPIGA Patsky Sleden.

Vill tyvärr inte skriva något om Jim "Pudel Rocker" Persson (Gert Gert pizza Gert) för den jäveln har ju inget internet eller dator i sitt nya crib! Så vi sparar helt enkelt på honom.

Läste föresten på Juan Juan och Robin KMARTs blogg att de blev varmt välkommnade i Thailand av några fjällor. Precis som vi predictade. Finns det något ställe där Juan Juan kommer till där det inte står fjällor på led? För övrigt läste vi om at de hade provat på FootMassage With Happy Ending undra vad det kan vara? Kanske kittlar en lite nätt under foten.

The killer shot his whife six times in a week and there was blood all over the place and the brain fragments decorated the walls. Snipp snapp slut and the fairy tale was slut

Hiller en daug pau jubbet

image157

Ännu en gång har Uppfinnar-Hiller vart igång! Denna gången har han gjort en uppgradering på sin Handsfree modell(Se tidigare inlägg). Denna gången har han byggt det med en lite starkare rem och även en radiofunktion och ljuddämpning i lurarna. Vad skulle Sveriges uppfinnare göra om inte hiller fanns? Vad har Henry Mayer att säga till om när Hiller kommer med dessa fruktanslöst uppfinningsrika ideér och skapelser!

Kötta pau itt å twau!

Satan vilket ös nästa helg!

Nästa helg bjuder det kanske på ett par pilleknarkare på fredagen hemma i Osby med grabbarna grus. Sen på lördagen bär det av till DIÖ ishall för lite allmänåkning satan vad taggad man är! Hiller ska glida runder i sina leksaksskrillor med silverränder på och jag glider runder som kung helt enkelt!.
Idag hittade jag en hemsida som är lite sådär random men ändå jävligt nice haha jag lär göra av med ett par hundralappar där iaf. Lägsta bud . Check it out!
För övrigt är Hiller uppe nånstanns långt åt helvete och ska spela hockeymatch med hans nya klubb DIÖ nått. Som jag förhoppningsvis börjar spela i efter Jul!
På bussen har han med sig sin sprillans nya laptop som är full med 2pac mp3s och de senaste hitsen ifrån ermins senaste platta. Vem vet fistarn kanske åker och kollar på matchen men det är ju ytterst otroligt då han aldrig hört av sig eller svarar.
Johan "Lemiux" Blohme och Robin "Gretsky" Karlsson åker till thailand imörn enligt deras msn medelande. Intressant undra hur mycket grabbarna kommer synda där nere. Grisar. Med sån peemp status de boysen har kommer de väl stå led med biisatches redan på landningsbanan. Have a safe flight nigguhs.!

Lite nytt om Mazetti han har fortfarande inte synts till utanför "Runkbåset"(Hans rum) som han brukar kalla det. Han har hockeyhjälms frilla än en gång. Kanske dax att åka ner till Malmö igen och bli klippt? Kanske köpa en väckarklocka?

Ryktet säger också att Coshboys ska börja spela in sin 4e skatefilm nu efter jul. Väldigt intressant! Kanske man får se båssä göra nollie flips överallt! BRA TORD!

De var allt för denna gången! Sötta lide!

Vad gör Figge då?

Dom senaste dagarna har det varit oerhört svårt att få tag på Figge, man ser att han är online på MSN men ändå inget svar, man provar ringa honom, men ändå inget svar. Nu har jag forskat vidare i detta och fått reda på vad han sysslar med. Det var tidigare i veckan när jag var nere och hälsade på Andreas som jag visade honom en sida som heter www.newshunter.se. Där han han nu suttit och tittat igenom varje film som ligger på sidan, visst kan det vara kul men något måtta får det allt vara på saker och ting. När han igår hade tittat på alla filmer så slog hans hockeyabstinens till, han började då söka efter hockeyfilmer på youtube och håller i skrivande stund fortfarande på att titta på dom. Så vill ni ha tag på Figge får ni helt enkelt ringa till Nettan.

RSS 2.0