Osby IK , Våra vänner och lite annat mög!

Från Omklädningsrummet!:


Grävaren flyttar in! Grävaren flyttade ut?
Kocken har fortfarande bara två saker att säga.
Joakim "Övertaggad" Karlsson och Stoltz har kommit till 3e nivån på Indiana jones LEGO! Paret har även inhandlat ett guitar hero world tour. Som dom fick lämna tillbaka illa quickt då chrisse kom in i bilden!
Två Meter Karlsson funderar över varför den är svart?
Bosse har rakat sig. No more kapten rödskägg!
Larry never kiss and tell!
Ola gjorde 40 situps! träningsvärk!

Vad hände egentligen i kållered?! Linus och Kent?

Kvällen börjar med att Linus föreslår att vi spelar texas hold e´m med 2 kortlekar i.om att vi är så många! Great Success!
Senare på kvällen tar Linus på sig ett par byxor och känner att det är något i bakfikan på brallorna. Han tar upp det och där var fan ta mig hans nummerlapp ifrån garderoben på granada!(Vi hade lagfest en månad innan och linus har traggat om att han har lagt jackan hos mig eller chrisse). När alla skrattat färdigt åt Linus ringer vi och beställer några taxi bilar så vi ska kunna åka in till stan och ta nån kall och titta på lite NHL-hockey! Alla går ut för att vänta in taxibilarna men Linus vänder in igen för han har glömt något IGEN!. Snälla som vi är gömmer vi oss bakom en liten kulle och står o tittar på när Linus kommer ut och blir aningen förvånad om att ingen är kvar. Han börjar spotta och fräsa, går in och kollar så vi inte är kvar där inne. Sen ringer han 350 samtal till gunnarsson kent och nått annat olofström pack!. Joel Lundgren var för snäll så han avslöjade oss efter ett tag. När vi väl är inne i stan drar vi oss till Diamond Dogs där ölen bara kostade 30:- innan klockan 23!. Göte däckar i baren, Chrisse träffar karlsson och Gunnarsson åker på superstarböter!. Men natten är inte över än för våra kära vänner Linus och Kent! När klockan börjar bli mycket bestämmer dom sig för att åka hem! Fiskar upp en taxi och i denna taxin är chauffören mörkhyad och kan inte läsa av en GPS. Kent och Linus känner medlidande för den mörkemannen så dom börjar berätta om att dom också har en mörkhyad där dom kommer ifrån och att han spelade hockey och var duktig men slutade. Taxi chauffören blev överlycklig över att det fanns en mörkhyad i Olofström också! Så han bestämde sig för att köra lite fel och sedan ta 600kr för resan istället för 300kr som den egentligen kostade!.Kommentarer
Postat av: Anonym

vill faktiskt dementera lite, vi har klarat två av tre filmer på Indiana Lego..

2008-11-29 @ 12:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0