Frenchare på shell, ska serveras korrekt!

image147

Korv är gott, jag tycker väldigt mycket om korv, speciellt en frenchare (french hot dog) på shell. Tidigare i veckan så blev jag sugen på frenchare och begav mig ner till Shell. När jag kliver in genom dörren så ser jag att det är en ny som står bakom disken och tänker direkt, "det här kan bara gå åt helvete". En frenchare MÅSTE vara perfekt för att den ska avnjutas på bästa sett, man måste tex ha brödet i grillen EXAKT i 69 sekunder och inte  bara ösa ner all dressing i botten. När jag går fram till kassan för att beställa märker jag hur hon börjar darra, hon ser att jag är en frencharexpert, rösten blir väldigt vek på den stackars tösabiten. Hon går bort mot korvarna och börjar med att lägga i brödet i grillen, jag börjar räkna, efter 36 sekunder tar hon ut brödet, KATASTROF! Jag drar till med den berömda "killerblicken" och ser att hon blir ännu mer nervös, när hon sedan ska fråga vilken dressing jag ska ha i så får hon knappt ut ett ord, rutinerad som jag är så vet jag mycket väl om vad frågan skulle vara och hjälper henne genom att direkt svara "sötstark senap och fransk". När hon väl börjar ösa i dressingen så ser jag att hon verkligen inte fått någon utbildning på att göra frenchare, ALLT I BOTTEN! Jag får min korv och går med besvikna steg mot dörren, min dag är förstörd! När jag väl kommer ut i bilen så tar jag mig en första tugga, brödet var torrt för att det fick så kort tid i grillen, och all dressing och senap i botten och till råga på allt märker jag att korvjäveln inte ens är färdig! Så frågan lyder så klart, är det för mycket begärt att man ska få välutbildad frencharpersonal på Shell när magen kurrar? Jag bliv uppriktigt sagt väldigt ledsen den där dagen, har knappt återhämtat mig än. Om det är någon som vill ha en beskrivning på den här frencharmarodören så är det bara att höra av sig!

// H I L L E R

o-unit in da house!

DSC00404.JPG
o-unit in da house!

klockan är 17 20. Way to go jakob

DSC00402.JPG
klockan är 17 20. Way to go jakob

glad midsommar önskar Figge och hiller! Puss

DSC00395.JPG
glad midsommar önskar Figge och hiller! Puss

Dagens outfit!

Har blivit lite inspirerad av andra bloggare när dom lägger upp kort på dagens outfit, så nu gör jag med det!
image142

Vingarna är köpta på Titti Bus för 849:-
Penisfodralet, vantarna och stay upsen är köpta på City kläder för 399:-
Okänt märke på alla plaggen!

// H I L L E R

The Wayne Tour Anthem!

image141

Nu är det spikat vilken som kommer bli den officella The Wayne Tour anthem, lotten föll på Kjell Höglund - Genesarets sjö . För er som inte har hört den och önskar att höra den, ni tar kontakt med mig på MSN omgående! Behöver lite info om vilka som är sugna på t-shirts med, så få tummen ur och hojjta till!

// H I L L E R

Patsky Sleden STRIKES BACK! http://www.monttmardie.com/

image140


Nu har vi fått reda på varför våran homie Patsky alltid är så jääävla sleeeeden!
Här har ni BEVISET! http://www.monttmardie.com/ <- Det är nämligen hemsidan + musikvideon som patsky och hans crew uppe i stocktown har jobbat med dygnet runt den senaste månaden och lide till kanske! Se nu till att sprid den vidare till så många ni bara kan så grabbarna får rejält med hits och views av videon!! Love Your Neighbour!

I och med denna releasen kom nu så kan jag väl passa på att säga att jag hiller och corre odlar mustasch ända fram till midsommar hoppas fler i gänget hänger på den trenden när ni läser detta! Och vi vill tacka och gratulera Kim & Båssä! Grattis till studenten!


// Boys Night Out


hej

DSC00375.JPG
hej

Borttappad plånbok och gatusmusikanter!

image132
Stefan "Svettis" Jörgensen och en tjej som han drog med sig hem igår.

Då var det söndag igen, dags att berätta lite vad som hände unde kvällen igår! Vi begav oss från Figge & Nettz place till Folkets park där vi skulle kolla fotbollen på storbildstv! Där var det en massa folk och riktigt bra stämning! Vi blev alla ganska överförfriskade så toaletten var välbesökt, tyvärr missade några av oss större delarna av 2:a halvlek, bla Danmarks alla mål! Bakom oss satt ett gäng där Figge kände igen en person, det visade sig vara skateboardsproffset Pontus Alv som jag efter ett gäng öl till satte mig och pratade med! Trevlig som jag är så sa han åt oss att hänga med bort på en uteservering för att festa vidare! Där satt vi ett gäng timmar tills Figge helt plötsligt märker att Nettan är spårlöst försvunnen. När Figge sen ringer henne så säger hon att hon är på väg hem och snart var hemma, det visade sig att hon var ca 100 meter från uteserveringen! Figge bestämmer sig då för att hjälpa sin lätt överförfriskade sambo hem! Jag och Stefan "svettis" Jörgensen säger hej då till Pontus och beger oss vidare mot möllan! Där händer det en hel del trevliga saker, bla sitter vi och pratar med en tjej som helt plötsligt spyr rakt ut på sig själv. Efter detta tyckte vi inte att möllan var ett roligt ställe längre så vi drar oss ner mot lilla torg, kloka som vi är har vi inte kollat klockan så allt stängde när vi kom dit! Festprissar som vi är så tyckte vi att natten var för ung och glider vidare till nattklubben Heartbreak där Stefan "svettis" Jörgensen fick sig en ordentlig verbal käftsmäll när en tjej förklarar för honom att han ser ut som en jävla golvmopp i huvudet! Framåt morgonkvisten bestämmer vi oss för att ta en taxi hem, vi tar en sväng genom driven på McD så vi fick lite mat i oss! När vi väl kommer hem till Figge och Anette märker jag att batteriet på min mobil är helt dött, och alla som vet vem Stefan "svettis" Jörgensen är vet också att hans mobil alltid ligger hemma! Så vi satte oss på trotoaren och äter vår mat, jag lyckades stanna ett par taxibilar men när jag sa att jag bara ville låna telefonen så drog dom vidare igen! Så för att ha något att göra så satt jag och sjöng lite på trotoaren, bla en gammal slagdänga som går som så här, "Det fiiins inga soooldater meeer" osv osv! Till slut fick jag tag på en taxi som var vänlig nog att låna mig telefonen! Figge och Nettan tyckte nog att det var roligt att se oss, det verkade onekligen som det! När vi vaknade idag så märkte jag att min plånbok var borta!! Men totalt sett så var detta en toppenkväll, vill passa på att tacka Nettan för maten! Passa på att kasta upp lite bilder med!// H I L L E R

Uffe eller som nuförtiden heter Stefan "Svettis" Jörgensen är utomlands?!

image131


Ja då var det dax för ytterligare ett inlägg om vår käre vän Stefan "Svettis" Jörgensen eller vad ni nu vill kalla honom!
Uffe has left the building!!.....

Stefan "Svettis" Jörgensen anländer på Malmö Central och på parrongen går det fullt med folk klädda i full Sverigemundering och på tågen är det fullpackat med Sverigefans!... Då säger klokhuet(Klokhuvudet på sån där svenska som ni kallar det) "Fan asså det känns som man är utomlands nu när man kommer till Malmö Central"

En hund skällde även på honom vid handlaren vid figges & nettans place. Då kläcker Stefan "Svettis" Jörgensen ur sig "Han dras väl till svettlukten" till ägaren! Sjuka jävel!

Hiller och Stefan "Svettis" Jörgensen träffade även den väldigt konstiga kärringen som gör något i lägenheten bredvid och hon förklarade för grabbarna att 1978 / 79 fick pansarvagnarna komma till nytta genom att köra ut mat till folk som hade blivit insnöade! Mycket intressant!

Mina vänner ställ er upp, Mina vänner ställ er upp!

För övrigt så ska hiller ut på ytterligare en spökjägarrunda i Malmö ikväll! Vi andra ska vara som normala mäniskor och bara njuta av den superba matchen!
Botchi vi skojade bara med dig vi ska inte till Köpenhamn och se matchen live. Det var Mazetti som bjöd på den lögnen! Puss

Nu precis när jag hade tänkt publicera detta inlägget kläcker Stefan "Svettis" Jörgensen ur sig "Asså hela denna jävla bloggen är en stor jävla lögn" Ni får ta det som ni vill men vi tar det på fullaste allvar!!

Då kläcker jag Figge Sjölander ur mig "Men alla våra vänner vet vad det är som gäller" till Stefan "Svettis" Jörgensen   ... SORRY HOMIE!

// Boys Night Out


Bloggen har hört!

image130

Då var det åter dax för "bloggen har hört"..

Bloggen har hört....

... att Jim "Puderlrocker" Persson har lagt ett bud på ett hus i vittsjö och även vart iväg och tittat på hund.

... att "Uffe" har bytt namn till Stefan "Svettis" Jörgensen sen hans identitet blev avslöjad..

... att Johan nyklippt är fullvärdig medlem av Ghostbusters!

... att Åke bråke släp tror att hiller är på blind date i Malmö!

... att Fistarn var på syntarkonsert i danmark och det var convenant som spelade!

... att Stefan "Svettis Jörgensen tog sin första dusch för veckan idag!

... att Nettan fortfarande undrar om fiskarna har tittat på draget och tänkt "Ska jag hugga eller inte?"

... att Corre och Frida har kommit överens om ett fiskeschema.

...  att Botcha kommer träna stenhårt på sin baklängesåkning i sommar!

... att Patsky fortfarande är sliten.

... att Tony Yrne funderar på en tränar comeback i OIK!

... att Tommy Steiner fortfarande utövar sitt lilla trick att andas med röven!

... att Honken ringde Ninne och sa att han hade reagerat nu!

Dagens Citat

En kille kommer på tåget med en cello och hiller är snabb med en kommentar!
Hiller: Fan vilken stor gitarr du har!
Cello-idiot;
Aaaa Tack!
Mazetti: Men de var ju för fan en bas!!!

Dom kloka dom kan dom!

// Boys Night Out


RSS 2.0