Så braaa..

Så bra det kan bli!


Ring Ranga Dong For A Hollyday!

Fiskesäsongen börjar!
Ni som har följt eller läst ofta på våran blogg har såklart förstått att vi är några jävlar på att fiska!
Så nu när säsongen för gädda har börjat komma igång lite smått kommer vi helt klart vara ute och dra upp de stora jävlarna! Hör av er om ni vill hänga med oss proffs på en tur. Se upp för JP och Hiller bara för dom blir alltid fiske fittor när det gäller gädda.Annars är hiller en jävel på att fiska abborre och JP en hejjare på Torskfiske! Sen om ni vill vara den enda som får fisk är det bara att dra ut med Mazetti för han nöjer sig med att bara komma ut i naturen!

Vill även passa på att gratulera Jakob "Slim-Thug" Månsson till målet i mjukhockeycupen!
Grabbarna lyckades vinna 3 utav 4 matcher vilket jag tycker är jävligt strongt då de har förlorat nästan alla andra matcher med tvåsiffrigt!


Fire on ice! Hiller ska vara med i konståkningsshowen!

Mazetti och Svenne även känd som Kuksugar-Edward har blivit sams. Efter mer än 1 år av bråk om vem som spela mest wow och vem som slutade först och började igen först osv har dessa grabbarna äntligen blivit sams! Mötet ägde rum i Killeberg mer vet vi inte men det verkar ha gått bra för Mazetti har inte hört av sig på länge nu!


Nästa helg kommer fistarn hem! High-Five.Down Low!

I can rap more raps than a superman can!
Over N Out // MC Miker  DJ Sven


Män på gränsen till nervsammanbrott

image173


RAPPORT RAPPORT!Botcha har tappat gnistan! Fick det rapporterat så sent som igår kväll.. !PARTYBROMS! Stenarna har väl smulats isönder efter alla slagen i försöken att få fram en gnista. Bara ut och leta nya stenar har hört att det finns fina stenar i klippigabergen! 

Mazetti började veckan med att gå ut med att han skulle vara nykter i hela 12 månader men i onsdags blev det 6 månader och i helgen blev det att han flyttade fram löftet 1 vecka istället!. Inte illa. though luck son!

JP ringde mig i veckan och han hade tydligen varit på besök i Tuthult strax utanför Markaryd. Förutom att han tutade två gånger innan han svängde in vid Tuthult 2 skylten så nämde han även att han hittade en kille som var en mycket bättre snuspackare än han själv. Snubben kunde packa hjärtan och stjärnor! Respekt! JP blev såklart ledsen, vi förstår dig mannen de måste kännas som en pungspark att någon tar ifrån din specialité! Så i all iver och lissenhet satte sig JP i bilen igen och lyssnade på hans älsklingsband "The Poodles". Pungspark!

Från kvarteret!

En natt i veckan ringde det någon "idiot" trodde jag men när jag tittade på luren var det Juan "Badass" blohme. Trodde han ringde för att säga att PA hade lagt ner då dem krossas av O-unit hela tiden men så var det inte. Han ringde och frågade om jag kunde kolla ut genom fönstret efter inbrottstjuvar. Snäll som jag är kollade jag direkt ut men jag såg ingen så nu var det fritt fram för Juan "Badass" Blohme att somna igen!

Från Mobilen!

Flikarna är gömda, jag är redo för utgång =) love u <- Guess who?!

Jävlar vilken djärry som ska åka med tåget. Han försökte nyss prata med ett gäng töser men dom låtsades som att dom inte hörde mongot <- Guess who?!Har det snöat?

I onsdags var jag och Figge på en liten busstur till Kallinge och stannade i Olofström för att plocka upp 2 stycken då figge öppnar munnen.

Figge:
Va fan, har det snöat här?

Hiller:
Nej det har det inte.

Figge: Jo men kolla taket på det huset din idiot.

Hiller: Men det är ju bara färgen som har flagnat.

Figge: Ja ha ......RSS 2.0