Uffe eller som nuförtiden heter Stefan "Svettis" Jörgensen är utomlands?!

image131


Ja då var det dax för ytterligare ett inlägg om vår käre vän Stefan "Svettis" Jörgensen eller vad ni nu vill kalla honom!
Uffe has left the building!!.....

Stefan "Svettis" Jörgensen anländer på Malmö Central och på parrongen går det fullt med folk klädda i full Sverigemundering och på tågen är det fullpackat med Sverigefans!... Då säger klokhuet(Klokhuvudet på sån där svenska som ni kallar det) "Fan asså det känns som man är utomlands nu när man kommer till Malmö Central"

En hund skällde även på honom vid handlaren vid figges & nettans place. Då kläcker Stefan "Svettis" Jörgensen ur sig "Han dras väl till svettlukten" till ägaren! Sjuka jävel!

Hiller och Stefan "Svettis" Jörgensen träffade även den väldigt konstiga kärringen som gör något i lägenheten bredvid och hon förklarade för grabbarna att 1978 / 79 fick pansarvagnarna komma till nytta genom att köra ut mat till folk som hade blivit insnöade! Mycket intressant!

Mina vänner ställ er upp, Mina vänner ställ er upp!

För övrigt så ska hiller ut på ytterligare en spökjägarrunda i Malmö ikväll! Vi andra ska vara som normala mäniskor och bara njuta av den superba matchen!
Botchi vi skojade bara med dig vi ska inte till Köpenhamn och se matchen live. Det var Mazetti som bjöd på den lögnen! Puss

Nu precis när jag hade tänkt publicera detta inlägget kläcker Stefan "Svettis" Jörgensen ur sig "Asså hela denna jävla bloggen är en stor jävla lögn" Ni får ta det som ni vill men vi tar det på fullaste allvar!!

Då kläcker jag Figge Sjölander ur mig "Men alla våra vänner vet vad det är som gäller" till Stefan "Svettis" Jörgensen   ... SORRY HOMIE!

// Boys Night Out


Kommentarer
Postat av: matlIEEOI

nojjs, nojjs.

2007-06-02 @ 18:32:04
Postat av: JP-Rocker!

Finns inga hus i vittsjö, stannar här med mina dudes i osby. Johan för fan, sätt fart nu reseledaren för touren!!!!!!! Nu är det ju dax!!
ps: Uffe verkar vara en "sugen" typ, kanske han behöver en tripp till industrigatan i Malmö..hehe.
Rock on Dudes

2007-06-03 @ 14:54:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0