40-årsjubileum och ballongdansen med papperstallrikar!

image171

I lördags fyllde Osby IK 40 år och det firade vi med att först vinna över Tyringe med 6-3 och sen en massa festilgheter på lilla banan!
Musiken stod det prisbelönta bandet Tequila broadway för, mycket bra! Där fanns även två "ståuppare" Fredrik Ekdala och Mats Olofsson, kända från Radio Kristianstad, alla gubbar tyckte det var jätteroligt + 2 tjejer som vi väljer att inte publicera namnen på.
Jag och Figge som är nyförvärv denna säsongen, fick deltaga i en gammal tradition i Osby IK, BALLONGDANSEN! Tyvärr fanns det inga ballonger nära till hands så det fick bli papperstallrikar istället, gick hur bra som helst det med. Så inför ca 300 jublande (?) fans sprang vi in i bara matchtröjor och vars 2 papperstallrikar. Vad vi har hört så här i efterhand så verkade det väldigt uppskattat!


Dom yngre i laget försökte hävda sig ganska ordentligt den här kvällen. En påg vid namn Andy försökte ragga på en kvinna av årsmodell äldre och sa att han själv var 29. Resultet? Han fick åka hem till sitt pojkrum ensam.
En annan påg vid namn Markus försökte dricka kapp med dom äldre herrarna. Resultet? Se bilden nedanför.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0